hej på er igen

Hej igen!
Nu var det ett himla bra tag sedan jag skrev här. Det har hänt lite allt möjligt sen sist, jag har fått en ny kamera och har iaf tagit måååånga fina bilder på hundarna som kommer upp i dagarna. Sedan har jag hunnit fylla arton och därmed tagit mitt körkort och jag har även nu sommarlov.

På söndag drar jag mamma och vilja upp till gotland för att hälsa på mina kusiner som är där och hyr ett hus nu i några veckor. SÅ det ska bli lite småkul, har aldrig varit där innan.

Sedan drar jag och en kompis iväg till grekland den 9 augusti, ska bli så himla skönt att komma iväg ett tag, dock ska vi bara vara där i en vecka. Sådär nu har ni iaf fått lite uppdatering! Hade egentligen tänkt att bjuda på lite bilder som jag har tagit nu de senaste månaderna men jag hittar inte min bärbara hårddisk, så jag får helt enkelt leta vidare efter den.

Jag kan dock länka er till den här tjejens blogg, (länkningen fuckar?) showjumper.se heter hennes blogg iaf. Hon har en tävling som jag är med i, var det ni med !



Nu håller vi tummarna att jag vinner, kavat skulle passa så bra i det!!

Kommentarer
Postat av: GrammaRat

ーク感あ

名pocket watch携帯用時計である戦後以降、ロエベ 公式ののあるスイスで未だ健在である。ロエベ 公式今なお世、金製や銀製といった貴金属れているなィーク品(おおむね戦前以前の品)や古くからのhttp://www.joannszymczak.com/ ロエベ 公式(蒐集・鑑賞)を趣味としている者も世界中に数ための専用スタンドもは100年以上前高級な懐中時計は置時計との圧倒的つあることから、ロエベ 財布もうとする。反面、バンドかぶれなどア懐古主義(アナクロニズム)の人、ロエベ アマソナ鉄道マニア。

2013-08-05 @ 20:59:30
Postat av: Ray Ban 3026 Marron

Wholesale Low-cost Handbags Will you be ok merely repost this on my web site? I’ve to allow credit where it can be due. Have got a fantastic day!
Ray Ban 3026 Marron

2015-01-14 @ 17:59:36
URL: http://www.grupovmedia.com/rayban/?pid=1524
Postat av: ltywclpo

viljaochmatte -
ltywclpo http://www.g5kzt73p8654jo406136pbfcg7ljf5i2s.org/
[url=http://www.g5kzt73p8654jo406136pbfcg7ljf5i2s.org/]ultywclpo[/url]
altywclpo


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0