Sista kurstillfället

Nu är jag och Vilja precis hemkommna från vårat sista kurstillfälle på fortsättningskursen i lydnad, det har varit grymt kul. Och Vilja och jag har utvecklats massor. Dock hade Vilja en dag i dag då man varken är intressera av godis och heller inte alls den energin som hon brukar ha, vet dock inte vad det beror på men dessa dagar kommer lite då och då. Men man kan ju inte må på topp varje dag, men hon skötte sig ändå grymt. Så vi fick högsta poäng på allt, hon är så duktig min Vilja!

Nu ligger hon i min säng och sover, det är jobbigt att vara så duktig!


19 mars

Idag har dagen bestått utav promenader me Vilja och övningskörning, snart blir det att träffa vanessa! Bjuder på några bilder från dagen.








födelsedagspresent

Har redan kommit på massvis med saker som jag önskar mig nu när jag fyler år trots att det är över två månader kvar tills dess. Detta armandet är en av alla de grejer som jag hoppas att jag kommer att få!


you are the best

Jag känner just nu att jag gör allt för att smita undan och slippa skriva på min uppsats, men snart måste jag verkligen ta tag i det. Men innan det hade jag viljat ha lite tips av er om vad jag ska skriva om, känner att jag inte alls har några ideer och då blir det även dålig uppdatering.

Finns det någonting som ni skull evilja veta om mig eller Vilja eller vad som helst egentligen?





EDIT: Insåg att jag skrivit i inlägget om förra Vilja träningen att det var sista gången med det var helt fel, nu på söndag är det sista kurstillfället.

...

Justde beatrice hade med sin kamera ut i skogen så jag tog några bilder med den så vi får väl se om det kommer upp några av dem här sen.

I morgon kanske jag och Vilja följer med Beatrice till stallet annars går vi bara en sväng i skogen och sen ska jag och pappa ut och övningköra. Äntligen! Så ett tips stanna inne i morgon, haha.


En bild på mig och Alice som jag tog med mobilkameran innan vi skulle
ut på promenad!


bäbi

Idag har jag inte hunnit med alls mkt, först skolan sen åt jag lunch med några klass kompisar sedan mötte jag upp Vanessa för att åka till apollo o betala första betalningen för våran resa i sommar. Sedan åkte jag hem och bytte om för att sedan gå ut en sväng med vovvisarna, även Beatrice och Gucci följde med oss ut. Vi var  ute ett bra tag, kanske för att beatrice gick så jävla långsamt? ;)

Sedan gick vi in en stund till dom o bakade kladdkaka, mums! Sedan åkte jag iväg på äventyr med min syster och nu sitter jag här och försöker skriva på en engelska inlämning som ska in i kväll. Fyfan till att  spendera sin fredags kväll såhär. Men jag får väl helt enkelt skylla mig själv eftersom jag inte började i tid som vanligt.


En bild från häromdagen!

15 mars

Vilket underbart väder det var idag, tänk vilken skillnad vädret gör på ens humör. Direkt efter att jag kommit hem från skolan tog jag vilja och mötte upp Miranda min andra kusin för en promenad, pratstund och fotorunda. Trots att mamma precis hade varit ute och gått med vovvarna i skogen. Dock kan jag inte påstå att jag tog särskilt mkt bilder, men några blev det iaf. 

Efter det begav jag mig till stallet där jag mötte upp min kompis Karin för en uteritt i det härliga vädret, gud så skönt det var!

Här kommer lite bilder från dagen:



 


söndag

idag har jag och den vackraste flickan i världen varit på lydnandsträning,såsom varje söndag. Dock är dt sista gången vlket är jätte tråkigt. Nu har Vilja sovit en stund efter träningen och vi ska snart ut och gå i skogen medans det är ljust.


Gammal bild på min prinsessa, förstår dock inte hurhon lyckas se ut
såhär hahahah asötnos!

Bäääbi allie

Tänkte bjuda på en liten bild på Alice från när hon var bebis, bilden är tagen på Gullholmen



Min lilla prins

Vt inte om jag tidigare har berättat att sommaren 09 (tror jag att det var) så hyrde jag och en kompis två hästar över sommaren. Här är min lilla hästis som hette Jerka:







Han var grymt fin och super snäll, han älskade att äta mat och han var envis som synden när man gick med honom i grimskaft, stark som bara den. Men när man red så var han super mysig, självklart kunde han bli stark även då och springa iväg ibland. Men så var han och jag var inte särskilt duktig på att hejda honom, han fick nog göra lite som han själv ville den sommaren, men kul hade vi kan jag ju säga och jag tror att han mådde bra där vi hade honom med stor fina gröna hagar och ridturer nästan varje dag. Underbar sommar verkligen och jag längtar tbx ofta, det kändes verkligen som att man hade en egen häst vilket är det jag även vill ha nu snart. Men dock är det ju lite svårare än så, man behöver någon som betalar all den kostnaden och någon i familjen som har intresse vilket jag inte har. Men när jag har en egen inkomst ska jag ha en häst! Jerka är iaf en häst som har grymt stor plats i mitt hjärta och honom kommer jag heller aldrig att glömma.

om morgondagen

Var i stan en liten snabbis när jag var påväg hem från skolan häromdagen och gud så grymt mkt fina vårkläder jag hittade. Dock är jag nästan helt pank så om jag är smart så går jag inte dit på ett tag igen.

Imorgon bir det skola och sen en kortis ut med Vilja och sen stallet. Då mamma är ledig i morgon så får hon ta Vilja och alice på deras långpromenad för dagen. Annars vet jag inte hur jag ska hinna riktigt.

Bjuder på några vårbilder som jag tog för nått årsen, det behövs nu när snön har kommit tbx igen :)
Bilderna är tagna med min vanliga digitalkamera!








Längtar så otroligt mkt till våren!

9 mars

Nu rullar vardagen på igen vilket betyder skola... längtar tills heelgen igen då jag kan försöka hinna med lite mer igen. Idag har jag iaf varit ute med Vilja och Alice och gått trean. och ännu en promenad med lite klättring i skogen .

Vaknade upp i morse och kollade ut genom fönstret och fick en chock, det var massvis med snö ute och jag som trodde att våren redan hade  kommmit. men vi alla  vet väl hur mars månad är, vädret då är så himla ostadigt, så det borde väl egentligen inte kommit som en chock.

Har iaf en positiv nyhet att dela med mig av, idag bokade jag och vanessa, min bästa kompis, våran resa till Grekland i sommar. Längtar så enormt mkt, gud va roligt och skönt det ska bli! Dock kommer dt bli svårt att lämna lilla Vilja men jag vet att de tar bra hand om henne här  hemma även om jag kommer att sakna henne så grymt mkt.

Sämsta bilden men tog en snabbt från google bara för att visa vart det är vi ska. Zakynthos heter ön, Laganas.




god morgon!

Godmorgon!
Idag har jag som vanligt skola, fast går eftermiddagar denna veckan så börjar inte förens vid två idag. Så innan skolan ska jag hinna med en promenad med Vilja och Alice iaf. Skulle även vara skönt om jag hann upp till kavat för dagens mockning, för i dag är det hans vilodag så jag ska bara mocka och det skulle vara så skönt att få det gjort men vi får se hur dt blir med ddet.

Kom även på att jag har några bilder som jag tog för ett tag sedan som jag ej har visat er, men har dom tyvärr inte på den här datorn så det får bli lite senare helt enkelt.


åh så himla söt <3


snabb uppdatering

Idag har jag och Vilja varit i väg på vår träning som vi går på varje söndag nu, borta vid åbytravet var det idag. Min älskling skötte sig jätte bra som vanligt, dock luktade det väldigt gott lite här o där och blev då lite okoncentrerad. Men jag tkr att hon skötte sig jätte bra och hade bra koll på vad matte ville. Är så roligt att varje vecka åka iväg och träna lite, göra någonting annat istället för att göra samma sak varje dag. Väldigt bra träning för Vilja inte bara dressyren utan att träffa mkt hundar och att kunna gå lös och lyssna även om det händer mkt runt omkring.

Nu ligger Vilja och sover efter  träningen, så nu ska matte passa på att gå iväg och träffa en kmpis för att äta lite kinamat! Sen klockan fyra ska jag upp och möta Rebecka och Gucci vid skogen och så ska vi ut och klättra liite i bergen.

Här bjuder jag på några kort som jag tog i morse i trädgården i solskenet:









gårdagens ridning

Igår blev det en uteritt på Robin med Jesscia som äger Kavat som jag brukar rida, en helt underbar tur i det underbara vädret! Jätte härligt att äntligen få komma ut och kunna galoppera liite. Har ju varit så grymt dåligt underlag för det innan men igår var det verkligen mkt bättre!


En lite trött Robin

stallet nästa

ska snart bege mig till stallet för att rida Robin, blir en uteritt skulle jag gissa på. Mysigt då det var ett tag sedan jag red honom nu!




En liten ponny på beas stall

en liten utflykt

Idag har jag och Vilja varit med min kusin bea i stallet, tog inte så jätte mkt kort med några blev det allt. Mysig dag med massor med minihästar och sen fika efteråt.






Beafis tog en bild lite snabbt på oss




Blev helt kär i den här hästen!


film

Tidsinställt inlägg, så nu är jag antagligen fortfarande i stallet. Men kom på en sak innan, skulle ni tycka att det var kul om jag filmade när jag tränar med vilja någon dag? Bara en tanke som slog mig, ska nämligen be pappa göra det någon dag när han får sin nya filmkamera och då kan jag ju nästan slänga upp den här också, asså filmen.




snabb uppdatering

Har nu kommit in efter en liten runda med vovvarna, på hemvägen stannade vi även vid en fotbollsplan som ligger när oss och tränade. Eller aa jag och Vilja tränade och Alice fick snällt sitta och titta på då hon får träna med sin matte (min syster alexandra) istället. Sedan blev det massor med bus och nu sitter jag här igen. Ska skriva en halv timma på min debattartikel som ska in ikväll och sen ska ja bege mig till stallet. Mys!


Farlig vovve!

snabb fotografering i trädgården

Precis när jag hade tryckt på att skicka mitt förra inlägg ville sömntutan Vilja ut i trädgården och kissa så jag passade då på att ta några kort sådär lite fort. Slänger upp några här nu!

Vill även passa på att tacka för de kommentarerna som trillar in lite då och då. Det är verkligen jätte roligt att ni skriver och det blir verkligen mycket roligare att uppdatera då!






4 mars

Nu är det äntligen helg och jag ska verkligen försöka njuta och försöka hinna med så mycket som möjligt under dessa  få dagar. Känns som att jag inte hinner med ett skit under de dagarna jag går i skolan. Även fast det precis var sporlov så längtar jag så otroligt mkt efter påsklovet som kommer om ca 6 veckor tror jag att det är.

Igår försökte jag hinna med det mesta med Kavat när jag var i stallet, gick först in i ridhuset för lite dressyr, tog sedan fram två hinder som vi hoppade en stund och gud så roligt han tyckte att det var då det var ganska längesen vi hoppade nu. Och sen red vi ut i ca 30 min för att trava och skritta av. Var en skön dag, och krävde inte såmkt mer att han hela tiden skulle hålla ett lugnt tempo speciellt i galoppen och även över hindrerna. Och jag var mkt nöjd med resultatet måste jag säga han skötte sig jätte bra, dock busade han endel efter hindrerna men det var bara för att han var taggad till max . Blir alltid så himla glad när jag ser och märker att han tkr att det är så roligt! och då får man busa tkr jag!

Vid fem tiden drar jag mig till stallet för att möta upp Karin så ska vi rida tsm hade vi tänkt, vad vi har tänkt hitta på vet vi cok inte än men det märker vi väl. ska även försöka ta lite nya kort, var grymt längesen som jag tog med kameran till stallet. Dock följer den nog inte med i dag för det lär vara så tråkigt ljus vid den tiden att dt inte ens känns som det finns någon mening med att ta några bilder. Vi får se hur  jag gör helt enkelt!'


En av de få bilderna som jag har på kavat! Men fin är den!

dagen

Imorse klockan halv nio tog jag och Vilja tåget in till stan och åkte sedan vidare med bussenen liten bit hem till mormor där jag lämnade av Vilja. Gick sedan till skolan som ligger ca 5 min ifrån mormor. Hade bara en lektion idag det var därför jag passade på att ta med Vilja så hon kunde få åka lite tåg och buss och även öva på att bli lämnad hemma hos någon annan än bara hemma hos oss. Efter ca 1,5 h i skolan gick jag hem till mormor och hämtade min lilla vovve för att sedan bege oss hemåt. Kändes bra att hon hade fått göra någonting istället för att bara ligga hemma medans jag var i skolan. Kort därefter tog jag med henne och Alice för en promenad i skogen. Beatrice min kusin och Gucci följde även med, vi gick dock inte så långt,tre kilometer, men det var endå en härlig tur. Dock trillade jag :( Vet dock inte huur många gånger Beafis trillade, men det var inte så konstigt med tanke på hur hon skuttade och gled omkring.


En bild på Viljas mamma, Vilja den tjockisen ligger väl där under
någonstans och tjockar sig. Tog bara en bild snabbt så det blev
kanske inte den vackraste bilden jag har på Embla men de påminner
grymt mkt om varandra tkr jag och det var bara det jag ville visa lite
snabbt! 



2 mars

Nu mår min älskling mkt bättre och jag ska ännu en gång försöka dra igång med bloggandet dock inte förens till helgen då det är väldigt mkt i skolan, hemma och i stallet som måste prioriteras före. Får se om jag kanske slänger in lite bilder ikväll som togs fort idag.

Kan passa på att berätta att vi, jag och Vilja, redan har gått halva lydnadskursen och hon sköter sig perfecto! Dock mådde hon inte så bra förrförra ången och det märktes på resultaten men vad kan man begära när hon inte mådde helt bra. Dock gick det skit bra i söndags och matte var stoltare än någonsinn. Vilja tkr verkligen att det är grymt roligt vid dessa tränings tillfällerna. Vilket matte också gör!

Ridlektionen i måndags gick även den riktigt bra och det kändes som vi verkligen fick en knuff i rätt riktning efter en relativt tuff och trög tid. Vilket känns så otroligt skönt!


Finste flickan!

RSS 2.0