....

Idag har Vilja redan varit ute på en 15 minuters promenad (lyckades även trilla rakt på isen, så fruktansvärt halt!), hon har fått hela sin päls igenom borstad och nu är det dax för våran långromenad innan jag måste bege mig till skolan. Börjar inte förens klockan tre idag. Sedan ikväll har jag dressyrträning för Maria med Kavat, vi får hoppas på att det går lite bättre än vad det har gjort nu det senaste.


bildbomb nr 2

Slänger in lite fler bilder, för uppdateringen idag kommer vara lika dålig som alla andra dagar. Men jag går i skolan, är i stallet och försöker tillbringa så mkt tid som möjligt med lilla Vilja och tiden räcker knappt till ska jag säga er. Längtar tills våren  och sommaren då dagarna känns så grymt mkt längre då det inte blir mörkt redan vid halv fem.


















bildbomb nr 1

Nu kör vi en bildbomb med gårdagens bilder!












Självutlösare kan vara till hjälp ibland!


Har dock massor med fler bilder från igår, men blir nog lite mkt att visa alla som blev bra!

modell Vilja

Igår sken solen här över Partille så jag och Vilja tog med oss kameran och begav oss till skogen för en fotopromenad! Vilja vet precis hur hon ska posa och hon blir alltid lika fin på bild. Tänkte ladda upp en bildbomb här lite senare, men först får ni ett smakprov från gårdagen!


26 jan

Idag åkte jag till stallet redan klockan nio för att hinna rida ut innan skolan då jag inte började förens klockan två. Nu  sitter jag här och ska ta tåget som går om tio minuter. Mamma tog precis med sig Vilja och Alice för att traska en sväng så tar jag  ut min pärla sen när jag kommer hem. Känns skönt att jag ändå har stallet avklarat för idag! Imorgon ska jag antagligen ta fram lite hinder åt kavatan i ridhuset, känner att vi bara behöver ha roligt just nu.


nya klockan

Köpte en ny klocka idag, de sålde ut den för halva priset så fick den för 250 kronor bara. Jätte bra, gillar den verkligen!






Viljaa

Tanken med den här bloggen var egentligen för att jag skulle kunna kolla tbx och se viljas utveckling. Justnu finns det bara bilder som styrker detta men tanken var att ni skulle få följa hennes utveckling lydnads mässigt men då vi just nu står helt still på den punkten har jag inte mkt att skriva. Men snart drar våran nästa kurs igång igen dock har datumet blivit ändrat och den börjar inte förens den 13/2. Bättre sent än aldrig iaf! Det ska bli grymt kul att dra igång igen.

Än så länge kan hon:
-Sitt
-Ligg
-Snurra
-Tass
-Sitt kvar
-Ligg kvar
-Gå fint (med och utan koppel)
-Hit (med u-sväng)
-Kom
-Komma när jag visslar
-Ge mig den (då hämtar hon sin leksak och ger mig den)
-Hopp och hopp upp

Kommer inte på något just nu men fyller på listan om jag kommer på något mer, vilket är stor chans för jag kom knappt ihåg att hon ku´nde kom vilket nästan var det första hon lärde sig.



Alice igår, tagen av min syster Alexandra


Alice igår, tagen av min syster Alexandra


bilder

som rubriken lyder här kommer lite bilder från förrgår, kunde tyvärr inte ladda upp bilderna här igår så det fick helt enkelt bli idag!










Ska nu ut me Vilja och Alice ska stanna förbi min moster och hämta upp deras hund Gucci med. Sedan ska vi ut i skogen och traska.




23 jan

skrev nyss ett inlägg men datan fuckade och inlägget försvann såklart. Har inte alls någon större lust att skriva om allting, så det tänker jag heller inte göra. Det var dock inget viktigt så ni överlever nog.

Igår tog jag lite bilder på Vilja i trädgården som kommer upp lite senare idag, då kameran inte är hemma förtillfället, då min syster har den med sig.

Ska snart fixa en ny header börjar bli trött på den jag har nu, eller måste iaf fixa till bakgrundsfärgerna.


En gammal header

...................

skyndade mig hem från skolan idag när jag såg att solen sken, äntligen bra väder att knäppa några kort på min bäbis i tänkte jag. Men nejnej när jag väl var hemma från skolan var solen försvunnen och Vilja låg och sov som en stock.


Hon sa dock att hon kunde ställa upp på någon bild om hon kunde få
en puss av sin matte och det förslaget tog jag mer än gärna emot!
(Dock var det innan jag hunnit ställa in det rätta ljuset)

..........

Insåg att jag döpte mitt senaste inlägg igår till den 18 jan men insåg att det är ju faktiskt idag, skrev visst in det tio över tolv så då hade ju datorn hunnit byta datum. Aja skit samma!

Idag har jag inte gjort något mer än att varit i skolan, eftersom jag började tidigt i morse och gick till halv två tog mamma och gick Viljas långpromenad idag och jag får nöja mig med att gå någon kortis till.

Nu är iaf min och Viljas kurs bokad, så i februari kör den igång. Vi längtar!


Vilja ville inte vara modell idag utan det var sova som gällde här.
Hon verkligen kniper med ögonen den lilla skit ungen!

18 jan

Red privatlektion för min dressyr tränare Maria idag, dock gick det grymt dåligt hela lektionen ut. Nu det senaste har vi haft det lite svårt, men vad brukar man säga? Efter motgång kommer framgång, så vi får väl helt enkelt fortsätta att kämpa och hoppas att det kommer släppa. Jag vill så himla gärna att det ska lösa sig, för en finare häst kan man egentligen inte hitta.

Hur jobbigt och svårt det än kan vara så kommer jag alltis älska dig lika mkt. Du är en så stor del av mig, du anar inte vad jag skulle göra för dig!

Imorgon ska jag och min kompis dra oss ner till gymmet för att köra ett pass med bodypump, så vi får väl se imorgon om jag ens kommer att kunna röra mig. Önska mig lycka till!


Kavat du är bland det finaste jag har!

16 jan

Igår var jag ute och gick med alicen och Vilja i två timmar, vi vandrade i jätte hög snö så att jag ibland sjönk ner över knäna. dock lyckades hundarna hålla sig (för det mesta) på snön. Jag var tydligen lite för tung så jag sjönk ner nästan varje steg. Var helt slut efter den promenaden och hundarna likáså.

Även idag har jag varit ute med hundarna vilket jag är varje dag. och nu ligger dom o sover som två små stockar. De har dock gjort det ett bra tag nu. Vet inte rikitgt vad jag ska skriva om i hund väg just nu då jag gör samma saker varje dag med dom. Promenerar och busar. Men snart börjar våran nästa kurs och då får ni iaf lite mer uppdatering om hur det går och vad vi övar på. 

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig i ordning då jag ska iväg in till stan och möta upp två klasskompisar för att sedan äta thaimat. mums. Ha en bra kväll! 


När vi var o hälsade på lilla bäbi Vilja!

13 jan

Nu sitter jag antagligen i skolan och längtar efter min älsklings Vilja, så tråkigt att skolan ska ta hela dagen så att jag knappt kan tillbringa någon tid med min pingla!

Jag bjuder på en kass bild kvalitetsmässigt men den är så himla fin tycker jag! Kanske svårt för er som inte har varit hemma hos  oss men vi har utsikt över hela Partille vilket Vilja älskar. Hon älskar att bara stå där och titta ut! Mer behöver jag nog inte säga.


Varje gång jag ser dig blir jag så stolt över att du är min!

nattinatti

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan försöka ta mig tid till att gå  och lägga mig, i morgon kommer det bli en långdag med först en promenad med Vilja, sedan bege mig till skolan redan vid elva till klockan fem, för att sedan skynda mig ut med Vilja, för att sedan åka till stallet och rida Kavatan, för att sedan åka hem och skriva klart mitt arbete. Önska mig lycka till säger jag bara! Så uppdateringen i morgon kommer suga, om jag känner mig själv blir det ingen alls. Ovanligt va?



En bild från veckan


En bild jag tog snabbt på Viljas nya halsband från mydog!

12 jan

Imorse var jag ute och gick med Vilja och så gjorde vi ett stopp hemma vid min moster Jeanette (som bor precis vid skogen) för att hämta upp lilla Gucci. Så gick vi ut och traskade i skogen och Vilja och Gucci lekte som aldrig förr. Vet inte hur mkt de sprang och busade egentligen, men söta var de iaf. Och när vi kom hem var hon även trött vilket passade perfekt då jag skulle vidare till skolan! inte lika roligt dock.

Sen har jag även hunnit med att gå ännu en promenad me Vilja och denna gången var även Alice med, sen har jag även skrivit halva mitt arbete som ska in senast på fredag och sen har jag även hunnit med att kolla några avsnitt av Gossip Girl. Kan verkligen inte hålla mig ifrån den serien nu när jag verkligen kommit in i den.

Här bjuder jag på två tråkiga bilder på vilja som båda är tagna i tråkigt ljus men bättre än inget iaf. Min Vilja är alltid söt!


Hur tar matte kort på dig egentligen lilla gumman, hello bighead!<3


Min fina Nussa!

hoome

Nu är jag hemma från skolan o hann till och med springa förbi några affärer och bli några hundralappar fattigare. Fick med mig två linnen, ett par skor, ett läppglans och en skjorta. Även om de bara var impulssaker som jag köpte kändes det som att det var saker jag behövde, så det var inte bara slöseri med pengar.


Bilden gör inte skorna rättvisa


Nussa vad har du på nosen?


sämsta kavliteen men vi var inne och ville inte använda blixt på henne

10 jan

Nu ska jag och Vilja gå en promenad vid härlandatjärn, sedan blir det skolan!
Ha en bra dag helt enkelt så försöker jag skriva lite ikväll!

mydog

Var ju som sagt på mydog både i fredags och i lördags, båda dagarna kändes väldigt lyckade men fredagen måste jag nog säga var roligast men även jobbigast då jag var där hela dagen. Mellan tio till halv sex ungefär, så gissa om jag var slut efter det.

Jag lyckades iaf köpa med mig lite saker hem under dessa dagar, dock inte allt jag hade tänkt ut att köpa. Det jag blev mest ledsen över att jag inte hittade var en bur, visst sålde de ut burar men hur fina var de egentligen? Nesch det får helt enkelt bli att leta vidare. Menjag köpte iaf en sele och matchande koppel till Vilja, ett brunt koppel till Alice, 4 st leksaker till vovvarna, ett täcke till vilja och sedan blev det lite hundmatsprover till Vilja som jag har tänkt och prova som hundgodis då min lilla vovve är extremt kräsen. Inte kul alls!

Tog såklart med kameran under dessa dagar men lyckades nästan inte få en enda bra bild nästan, jo men några fina blev det men tog så troligt mkt kort så det borde blivit lite bättre tkr jag!

Här bjuder jag bara på en goding:

Så söt!

9 jan

Jag har nu i helgen varit på mydog (fredag och lördag) och snart kommer det upp ett inlägg om det! (iNLÄGGET KOMMER TYVÄRR INTE FÖRENS I MORGON DÅ BLOGG.SE STRULAR)



Men först tänkte jag dra lite kort vad vi har haft för oss idag vilket inte är mkt. Eftersom detta var min sista lovdag så kände jag för att bara ta det lugnt, så gick upp tidigt och åt frukost för att sedan lägga mig i sängen igen och kolla på några avsnitt av gossip girl, lilla vilja låg i sängen och gosade hon med. Efter det tog hon och jag en promenad i ca två timmar promenerandes och busandes. Gick en ny väg, eller den är inte ny för mig men det var första gången som lilla Vilja fick gå där. Hon har ju nu blivit en ganska stor liten flicka nu och får äntligen följa med matte ut på lite längre promenader vilket jag tkr är väldigt kul! Efter det så blev det till att äta lunch framför tvn för att titta på ännu några avsnitt av Gossip girl, känner att efter den här dagen har jag blivit lite smått besatt.
Sedan blev det ännu en promenad med Vilja på ca en timma då matte behövde röra lite till på sig tyckte Vilja, och jag kan väl ingen annat än att hålla med. Det var lite smått om hur vår dag har sett ut.

..


Bild tagen i okt



Bilder tagna för några månader, så himla söt med de öronen hahaha kommer ihåg vilka problem vi hade med dem. Häftmassa hit och häftmassa dit, men tillslut löste det sig och hon har nu världens perfektaste öron min lilla gullitjej.



Nu ser öronen ut såhär!

................

Även idag var jag och Vilja ute i skogen (såsom alla andra dagar, haha), vi var ute i nästan två timmar och pulsade och busade i snön. Det var mysigt med bara lite Vilja och matte tid, annars  har vi alltid med antingen Alice eller Gucci på promenaderna, inte för att det är tråkigt på något sätt men det är lite extra roligt när jag får vara med min lilla prinsessa alldeles ensam.

Mina tankar på idag var egentigen att ta med kameran ut på promenaden men det sket sig lite när jag vaknade och tittade ut genom fönstret i morse då det både var deprimerande mörkt och snön föll ner. Alltså inga nya bilder i dag heller, det är så tråkigt att skriva här då när jag inte har någonting nytt att visa. Då det är hela ideen men bloggen!

Aja i morgon blir det till att åka till mydog och då följer såklart kameran med, dock tycker jag inte att ljuset där inne är det bästa heller men några bilder är iaf bättre än inga bilder. Eller hur?


Vilja för några månader sen, tänk att hon varit så liten!


Bild från augusti


6 jan

Hej!
Nu är jag nyss inkommen efter att ha varit ute och skottat både snö och is i evigheter, är nu helt slut och svettig. Jag som duschade precis innan med, känns så onödigt då jag nästan kommer att behöva duscha igen haha.

I helgen har jag varit sjuk och jag var då ej i stallet, i måndags red jag dressyrlektion för Maria på Kavat och det gick stundvis bra. I tisdags red jag Robin i ridhuset och eftersom han fick stå i helgen fick han mest bara gå i fin form och bara rulla på, alltså inget märkvärdigt. Igår onsdags så red jag ännu en dressyrlektion på Kavat men den här gången för en som heter Anita, första gången jag red för henne. Jag gillade henne och hennes sätt starkt så jag hoppas verkligen att det blir fler gånger som jag kan rida för henne. Han gick jätte fint i både skritten och galoppen som vi jobbade mkt med. Jobbade inte så mkt i trav men då vi gjorde dt så jobbade han på ganska bra. Iaf stundvis.


En bild från min mobilkamera från förra vintern på Kavat!

RSS 2.0