Herregud

....vad kallt det har blivit nu på bara några dagar, inte alls roligt o just nu öser bara regnet ner.

Imorgon är det tillbaka till skolan o jag är så himla otaggad, helgen tog slut väldigt fort tkr jag! Men imorgon blir det Antagligen sushi till lunch, vilke ia gör det lite mer värt att gå till skolan!


Godnatt

Tänkte bara lägga in ett snabbt litet inlägg här, uppdateringen idag och igår har varit sämst pga att jag har varit så jäkla sur trött o upptagen. Har inte haft någon tid i världen o sen har jag varit sjukt sur både idag o igår. Antar att det är för att jag egentligen är så trött men trots det har tusen saker att göra. Imorgon blir det inte direkt mindre att göra, först skola sen ska jag ut o springa med hundarna sen blir det att åka till stallet för att rida tre hästar , gissar på att min energi även i morgon inte kommer att ligga på topp. Men ska försöka göra lite uppdateringar iaf. Men ni får helt enkelt ta dem som de kommer.

Lilla kavat älskling


måndag

God morgon allihopa!

Idag kommer nog uppdateringen inte direkt vara på topp, men ni är väl vana, men min dag är verkligen fullproppad från morgon till kväll. Ska strax dra mig till skolan som börjar vid elva, slutar sen inte förens fem, sen ska jag ta mig hem äta middag o ta ut hundarna på yttligare en promenad. sen blir det att skynda sig till stallet för att förska hinna ut på en liten ridtur med kavat innan mörkret hinner komma helt och där efter blir det plugga av den tiden som finns kvar. som ni märker har jag en jobbig dag framför mig... Så nu ska jag göra mig iordning inför skolan, ha en bra dag!


inställningen på kameran var helt fel på bilden, men mina älsklingar
gör ändå bilden!


design

gjorde lite snabbt en ny design, väldigt enkel då jag bara ville ha något snabbt så fort som möjligt. men den får helt enkelt duga ett tag framöver nu :) vad tkr ni, blev det godkännd?


lite nytt

Matte har världens finaste prinsessa ♥
Bilder från de senaste dagarna!




smakprov

......från dagens fotopromenad


Fotopromenad

Som rubriken lyder så har jag och vilja varit och gått en liten fotopromenad, för att ta lite nya höstkort, gjorde det häromdagen också så ni kan vänta er en bildning här senare ikväll då mitt internet på min dator har börjat fungera igen. Så jäkla skönt!

Gick ingen lång promenad i dag nu på fm gick bara 3 km då mamma ska springa milen med båda hundarna sen och då får hon inte bra för trött innan för då orkar inte min prinsessa runt!

Här kommer en hemsk iphonebild som är tagen precis, eftersom jag just nu bloggar från mobilen så kan jag iaf tänka mig att dessa sämsta bilder iaf är bättre än ingenting.


Min lilla prinsessa

...ligger och sover som en stock just nu och undrar vrf sin matte måste vara så jäkla kvälls/nattpigg. Idag har jag och hundarna varit duktiga och varit ute och sprungit iaf sedan blev det stallet även idag, mys! Ska skriva ett inlägg om lilla vilja imorgon hade jag tänkt, hur hon är som vovve o hur mkt hon verkligen har vuxit mentalt och utvecklats :) det kommer alltså imorgon.

Ska antagligen byta bloggadress snart med då den här känns som då tid. Nej nu ska jag fortsätta att kolla på iron man, grymt bra tkr jag! eftersom jag bloggar från mobilen så får det bli en iphone tagen bild även den här gången, Dock ej från idag!


Hallå

Oherregud va jag är dålig på det här med att blogga men det var tydligen inte riktigt min grej. Jag som så gärna ville ha något sånt här för att kunna följa viljas utveckling, så nu ska jag göra sista försöket, och jag hoppas att ni kommer att vara med oss! Jag tror att det kan bli spännande!

Har nu laddat ner en blogg app på min mobil vilket kommer att göra det ela mkt lättare, fast egentligen handlar det väl bara om att ta sig tid antar jag!

Här får ni en bild från någon vecka sedan, dock är fotot taget med min iphone men ni får stå ut!


RSS 2.0