nu är jag tbx

nu var becka o gucci nyss här o lekte :)
becka tog massa bilder med min kamera som kommer upp här lite senare.

den dåliga uppdateringen beror på att jag i nu snart sex dagar har haft grymt ont i magen, och inte orkat göra ett skit :/ men idag känns dt iaf något bättre  så vi får hoppasatt dt snart försvinner. i natt fick jag iaf sova hela natten tack vare tabletterna jag fick av janne ( beckas pappa) . tackar :)

uppdaterar lite senare  igen me bilderna

dagen

Hade även tänkt att lägga in bilderna från när jag och Becka o hundarna var i åstebo och busade, hämtade bilderna igår hos becka. Men då hade jag inte fått me dom roliga hoppbilderna eller de bilderna på mig och vilja så vi får vänta lite till med dom. :(

Idag är det tyvärr ingen ridning, men i morgon blir det att rida kavat :) Idag har jag planerat in att strax ta en promenad med vilja i det äckliga vädret och sedan gå på körkortskurs, en kurs man måste gå innan man får börja övningsköra. Den är mellan 3-4 timmar lång så det ska inte bli särskillt roligt, speciellt inte med tanke på att jag har så ont i magen.


En bild på mig och Robin, från några månader tbx

bilderna från igår

Här kommer lite bilder från promenaden igår, dock blev det inte så många! Alla bilderna är fotade av Rebecka Svedberg:


















26 okt

Åkte även idag med vilja tåget till jonsered för en promenad men i dag hade vi även med oss min kusin Rebecka o hennes doggy Gucci :)

Vi promenerade runt längs med säveån och gick hela tiden i stora kohagar, hundarna tyckte att det var jätte kul att få komma ut och verkligen sträcka ut! Jätte fint väder med, orkade dock inte ta med kameran. Men det gjorde becka så vi får se om dt blir några bilder ikväll.

Ridlektionen igår på kavat gick grymt dåligt, ingenting verkade fungera så vi får hoppas på bättre resultat idag. För nu är det snart dax för mig att bege mig till stallet, för att rida Robin och bara mocka hos kavatan som ska vila i dag. Myyys <3

myys

Nu är vi tbx efter våran lilla utflykt, underbart väder i dag. Det behövdes nu efter flera så mörka dagar! Jag och vilja tog tåget en hållplats, 4 min och vi var framme i bokdalen :) Vi var ute och gick i ca en timma och sen tbx med tåget för att sedan vila oss hemma med lite vatten! Såhär såg min lilla pingla ut på promenaden, flicka lillan vill inte stå still :)














bokedalen

Nu ska jag och vilja bege oss till tåget för att åka till bokedalen för en promenad :D myyyyys. bilder när vi kommer hem kommer.
Här får ni en gammal så länge:


Ikväll blir det Maria dressyrträning med kavat!

19 okt

Hallå!
Idag har varit en fruktansvärt lång dag, fullspäckad med allt möjligt.
Gick i skolan mellan halv nio till fem... Det säger väl allt om hur dagen har varit! I morse när jag var i skolan kom Gucci och Jeanette på besök och vilja fick leka av sig en stund :) Sen när jag kom hem gick jag ut och gick en sväng med vilja och sen direkt till stallet för att rida kavat i ridhuset, mys!

Nu har vi busat i trädgården och tränat lite och nu ligger vi båda här i sängen o myser! vilja och jag<3


18 okt

Slutade sent idag, men hann precis ut med vilja en liten runda i regnet innan det blev helt mörkt :)
Nu har vi busat och tränat lite här inne! Jag nämnde det redan igår tror jag men gud va mkt hon har växt under dessa tre månader som jag har haft henne. Kollade på kort imorse från när hon nyss hade kommit hem till oss, gud va liten :)
Här hade vi nyss fått hem min lilla rävunge:




Hon bara växer och växer för varje dag som går, här lite bilder från ett tag sedan:






Vilja är precis en sånn hund jag ville ha, fast ännu bättre. Jag älskar dig, det vet du!



soffpotatisar

Nu ligger jag o vilja i soffan framför tvn :)
Vi båda har ätit oss mätta o varit ute på sista kvällsrundan!

Någon timma sedan fick vilja sin första riktiga tvätt, hon skötte sig som vanligt som en riktig pingla. Stod helt stilla i duschen, hon gillade detsjälvklart inte men hon fann sig snabbt i det!

Nu väntar tvn :) nattinatti

Nu drar jag igång igen

Halloj!
Som rubriken lyder så drar jag igång lite svagt med bloggandet igen fast på ny adress. Vi får dock se hur länge det håller i sig :) Men ska verkligen försöka att iaf skriva några gånger i veckan. Är så roligt att ha något att kolla tbx på.

Idag har jag och vilja iaf varit ute på långpromenad iskogen och sen fika vid en sjö, mys! Helgerna är så himla sköna, då har jag verkligen tid för att göra allt det jag vill med Viljis. Nu ska vi ut i kylan igen å gå en sista promenad i ravinen och när vi kommer hem ska vilja antagligen få sitt första riktiga bad med schampoo och allt :) spännande, det tkr nog dock inte vilja. Hon vill helst lukta som sunkmark skulle jag gissa på!

Headern gjorde jag för ett bra tag sedan men orkar inte göra någon ny än, så ni får stå ut :)
Här får ni lite old pic





RSS 2.0