älskling

Vilja mår inte på topp nu vilket resulterar i att jag inte har någon lust alls till att varken blogga eller släppa min bäbis ur sikte. Så nu ligger vi här i sängen tsm o myser. Tänkte bara visa att vi fortfarande lever! :)


När du inte mår bra, så mår jag skit. Är så himla rädd om dig älskling! 

..

Även idag har jag varit duktig o varit på gymmet med Vanessa, eftersom vi var på bio i torsdags (tror jag att det var) så fick vi träna en hel vecka på sportlife om vi tog med oss biobiljetten dit. As grymt!

Här kommer ännu lite mer bilder från igår, fick mest bra bilder på Alice faktiskt för hon var den enda av dom som kunde stå stilla en liten stund. Gucci och Vilja skulle bara buuusa och buusa hela tiden.






filmerna vi såg igår

Letter to Juliet var en av de två filmerna vi såg igår



och vi såg även Burlesque



Jag gillade faktiskt båda filmerna, Burlesque var det väldigt mycket sång i vilket jag kanske inte är ett jätte stort fan av men jag gillade trots det filmen. Inte det gamla vanliga som man brukar se, och sen var ju cam gigandet med i filmen också vilket gjorde filmen så grymt mkt bättre. Måste faktiskt erkänna att han var andledningen till varför vi egentligen såg filmen. Det förstår ni sen när ni har sett den ;)!

Sen Letter to Juliet gillade jag också en väldigt söt och fin film, man blev glad när man såg den! Visst var den lite små seg här o där men det gjorde faktiskt ingenting!

skogen nästa!

Ska strax bege mig ut för en skogspromenad med de finaste vovvarna, ALice och Vilja!




om den 18 feb

Igår han jag med mkt underdagen, kort promenad med hundarna, gymmet, tog med Vilja och gick hem till Vanessa och åt, sedan var det hem för att sedan traska ut i skogen med Vilja, Alice, Gucci och Rebecka. Vi var ute länge och klättrade omkring lite i skogen, utan att veta vart vi egentligen skulle. En rikitgt härlig promenad i kvällssolen. Underdagen hann jag också med att ta massvis med bilder, och då menar jag verkligen massor. Ska försöka orka lägga upp lite bilder här så att ni får se! Sen på kvällen laddade vi (jag o vanessa) ner två filmer som vi sedan låg i sofforna o kollade på. Mys!


Igår morse, innan jag drog mig till gymmet skynda jag mig ut i solen
och tog lite bilder!


Kvällsolen på bergen








Här är min kusin Rebecka som också var med  ute!

17 feb

fick en fråga tidigare av en som undrar om jag använder mig av photoshop och fixar till mina bilder innan jag lägger ut dem, och svaret på den frågan är nej! Alla mina bilder som jag lägger upp är helt naturliga och o redigerade, tkr att dt blir charmigare då, för hur svårt är dt annars att fixa en fin bild ?

Har inga bilder på den här datorn, så det får bli ett tråkigt inlägg utan bilder. Ska försöka fixa lite nya bilder i morgon om vädret tillåter. Imorgon bitti blir det gymmet med mina bästa kpmisar  först! Behövs efter det här lovet kan jag lova er då jag nästan bara har ätit ;)


16 feb

Hej ledsen för hur dålig uppdaateringen blev nu igen. Ridlektionen i måndags kändes faktiskt väldigt bra, vi jobbade mkt med slutnor, öppnor och skänkelvikningar. Igår var jag ute en sväng och red på kavat för att han skulle få komma ut o sträcka på sig lite. Och idag fick han ha sin vilodag så jag red istället Prizze en annan häst istallet som inte varit ute och sprungit på ett bra tag och det märktes kan jag ju säga. Vanligtvis kan jag ju inte påstå att han är särskillt pigg men idag var han galen, han sparkade, galopperade på stället, sköt rygg och bockadee lite hit och dit. Skit roligt, vet inte hur mycket jag skrattade åt honom så grymt söt! Han var verkligen så glad så hade inte alls något emot att han busade.

Imorgon blir det antingen en uteritt för kavat eller så blir det bommar i ridhuset får se vad vädret tillåter :)


sötnos i höstas!

alla hjärtansdag!

Ikväll klockan åtta är det dressyrlektion för Maria för min och kavats del. Ska bli kul, hoppas bara att våran lilla svacka är borta nu, är så grymt trött på att det inte ska gå framåt alls. Blir antagligen ingen mer uppdatering för mig idag, för snart kommer mamma hem och vi ska äta middag och sen efter det blir det väl promenad med Vilja o sen stallet. Ni får ha en fortsatt underbar alla hjärtansdag!


bilder

Ännu mer bilder från häromdagen, alla bilder är tagna av mig!










hundkurs start

Glömde skriva om min och Viljas hundkurs som startade igår, så hade tänkt att skriva lite kort om det nu istället.

Påvägen dit satt jag och mamma och funderade på hur det skulle gå då Vilja är ganska rädd för andra hundar (hoppas att detta bara är en period hon är inne i), vi viste bara att det skulle vara grymt bra träning för henne att vara där och möta alla dessa hundar. Så när vi var framme hoppade vi ur bilen och strax därefter möttes vi av massor me hundar men Vilja var inte ens särskillt rädd, hon var såklart lite tillbakadragen och skulle gärna klänga på mina ben men mer än så var det  inte. Men med än gång vi kom in i lokalen så blev hon som ombytt hon blev skit tuff och tyckte att alla andra vovvarna var skit roliga och hon kände sig hur hemma som helst och hon la sig till och med på rygg  och rulla runt och gosa, vilket hon aldrig gör när vi är någon annan stanns än hemma. Så det var verkligen jätte roligt att se att hon verkligen var lugn och trygg med dessa hundar runt omkring. 

Vi gick ju våran valpkurs där när hon inte alls var gammal så det är säkert därför hon kände sig väldigt hemma, så det var en grym lättnad ska jag säga er. 

När väl träningen drog igång var Vilja 100% koncentrerad på mig och hon tyckte att det var jätte roligt. Hon lär sig jätte fort, tycker det är jätte roligt och är grymt duktig. Fatta vilken stolt matte hon hade när vi gick därifrån! Är så himla roligt att hon verkligen tycker att det är roligt då det är detta jag vill hålla på med. Så nu är det bara att öva massor på övningarna tills nästa vecka då dt kommer nya saker att lära sig då! 


Bild från förrgår, du är verkligen det finaste jag har Vilja voffa!

14 feb

Kom precis hem efter promenaden med hundarna, skit härligt att komma ut o röra på sig och hundarna tyckte att det var skönt att få springa och busa. Dock var inte vädret det bästa, svinit kallt ute så var tvungna att gå förbi mina kusiner och låna ett pannband när jag var påväg till skogen. För mina öron höll på att förfrysa.

Var i stan med pappa och skulle köpa nya gummistövlar då mina andra har gått sönder, så det fick bli ett par snygga hunterstövlar. Hade på mig dom redan i dag när jag gick i skogen och de var verkligen grymt sköna.



införskaffade mig även ett nytt skal till ipohonen, ett guldigt och sen blev det även en onepiece som är helt underbar


Sämsta bilden men tog bara en snabbt i spegeln så ni skulle få se hur
den såg ut ungefär iaf :) Den är verkligen helt underbart go att ha på sig,
vill typ aldrig ta av mig den!

..........

Var ute i skogen med bästavän i förrgård i det härliga vädret. Här kommer lite bilder:













Vissa bilder fick grymt dåligt ljus men tyckte ändå att de var fina, mer bilder kommer lite senare för nu måste jag ut på promenad med Vilja och Alice!

RSS 2.0