29 nov

Nu har jag nyss varit ute i skogen med alice och vilja tsm med jeanette och gucci, mkt trevligt. Jätte härligrunda verkligen i all snö. Nu ska jag dock bege mig till skolan vilket inte alls känns lika kul men slutar klockan fyra så det är inte så många timmar iaf. När jag kommer hem blir det att ta ut viljis för att sen dra mig till stallet och rida ut på kavat. Det var nu fyra dagar sen jag red, men det känns mer som tre månader. Har blivit helt inne i att rida nästan varje dag nu så när det kommer lediga dagar känns det inte alls bra. Menmen vad ska man göra när man inte har en egen häst? Aja vilja blir nog glad då iaf när hennes matte är hemma, skulle jag tro iaf. Ska försöka gå ut någon dag nu och ta lite bilder. Imorgon är jag ledig så det är mkt möjligt att jag fixar det då.

Oj nu blev det bråttom nu måste jag fixa mig innan skolan!


gammal bild på viljis

design

såg att jag glömde posta detta inlägget, så här kommer dte istället:

Nästa gång -vilket ska bli snart- jag gör om min design tror jag nog att jag ska använda mig av en färdig mall som finns att fixa på designadinblogg.se

Känner att min inte är så fin just nu men känner attjag inte riktigt har någon tid för att fixa det, men det kommer det lovar jag !

stallet here i come

Nu ska jag strax bege mig till tåget för att åka till stallet och rida kavat. Vilja ligger i sängen och sover som en stock, jag hoppas allt at hon sover ett tag till medans jag är borta. Nu måste jag skynda mig.

gammal bild, här är det robin o jag

header snabbt

gjorde om headern på ca fem minuter så ni får ursäkta hur ful den blev, bilden fick sämsta kvaliten med men kändes iaf roligare än att ha massa bäbi bilder på henne. Hon har ju blivit en stor flicka nu!

blåssssser

När jag var ute innan idag och skulle ta bilder höll jag på att frysa ihjäl det blåser som bara den o mina fingrar gick sedan inte att böja! Nu börjar det verkligen bli vinter, läste även att det tydligen ska snöa imorgon. Det både gillar vi och inte gillar! Roligt att vara ute i snön me hundarna o hästarna men inte lika roligt när man ska till skolan.


vilja höll på att blåsa bort innan när vi skulle ta lite bilder!

ANVÄND EJ MINA BILDER

Idag har jag och mamma varit ute på promenad me vilja gucci och alice, myyys :)
Gick trean sen skulle jag skynda mig till skolan men då hade jag fått ett sms av en kompis om att lektionerna var inställda, kan dt bli bättre? Så nu sitter jag här vid datorn och lägger in lite bilder från kameran till datorn som jag tog tidigare idag. Här kommer lite smak prov: Märkte dock att viljas ögon var lite rinniga imorse, får bli att tvätta rent nu efter jag är klar här.

MINA BILDER FÅR DOCK INTE VISAS PÅ SIDOR SOM STALLET.SE


Vilja posar på altanen


sötnos!


buuuuusa med mig


suddig bild men kul med lite lek bilder, busar jämt i trädgården men
jag lyckas aldrig få några fina bilder på dem. Skärpning Michaela!


finaste alice!

morgonen


Vilja igår morse sömnig som bara den


17 november-morgon

God förmiddag!

Nu har jag äntligen tagit mig tid för att sätta mig en stund vid datorn. Vilja ligger nu och bitar på sitt ben som hon igår fick av jeanette. Hon bara älskar det!

Igår hade jag tänkt rida ut med Kavat men marken var så hård så tog en skritt/klättertur ute med massor med flyttande för skänkeln och serpentiner för att få honom lite lösgjord. Vi var ute i en timma, sedan gick vi in i ridhuset för att kunna trava och galoppera lite. Han kändes jätte fint och blev riktigt nöjd med resultatet relativt snabbt så vi stannade bara där inne i 30 minuter. Känns som att våran dressyr bara går framåt just nu. Så nu är jag riktitgt taggad för dressyrträningen på måndag!

Tog lite bilder i hagen igår men ljuset blev grymt dåligt så bblixten fick vara på vilket resulterade i väldigt dåliga bilder.


Kavats söta mule, älskar hans små strån som spretar ut!


Detta var den enda bilden som blev ganska bra, en annan häst i stallet. Så grymt fin!

byebye

Nu har jag varit ute på en liten promenad innan jag drar mig vidare till stallet.  Var ute och gick tre kilometer med Vilja, Alice, Gucci, mamma och jeanette! Underbart väder, tänk vad mkt bättre man mår när solen tittar fram.

Nu ska jag till stallet, tar med kameran så får se om dt blir några bilder. Så svårt att fota när man är ensam med att hålla hästen o ta bilder bara. Men vi får se hur det blir med det. Nu må´ste jag hoppa i ridkläderna!

Här får ni tre vårbilder jag tog för längesen:

 






frost

Gud va mkt kallare dt har blivit nu bara på några dagar, dt som va så himla skönt när vädret blev så milt igen där ett tag. Tog en bild i morse på frosten på staketet!


I morse


header

insåg i dag att jag måste verkligen fixa ny header, den är verkligen förjävlig! Önskar dock att någon skulle vilja göra den åt mig men det är nog inte så stor risk dock.
Nu har jag iaf ätit frukost och strax ska jag och mamma bege oss ut i skogen med Alice och vilja.


Robin i hagen, tagen av mig för några veckor sen


Bild tagen av Rebecka Svedberg för några veckor sen

hej igen

Nu har jag inte uppdaterat på ganska länge, men har inte alls haft lust då jag inte tagit några nya bilder. så jag har egentligen ingenting att visa, inte idag heller dock!

Men idag är jag ledig från skolan så tänkte att jag iaf skulle försöka ta några bilder. Idag har jag tänkt skogen med vilja, sedan stan med vilja lite snabbt och sedan stallet! myyys dag.

Har ridit de senaste dagarna varje dag, mkt roligt. Både kavat och robin, känns så roligt att vara där så mkt. Det enda jobbiga är att lämna vilja.

Igår var jag ute i skogen med Vilja och Gucci medans mamma och jeanette var ute och sprang, promenaden gick jätte bra och båda hundarna tyckte det var roligt med varandras sällskap. Så roligt att se dom springa och leka så mkt!En härlig promenad helt enkelt!

De andra dagarna har väl sett ungefär likadana ut för mig och vilja, vi har varit ute i skogen. Dock släppte mamma av henne i skolan i fredags eller när det var så fick hon åka bussen och tåget med mig hem, för ingen annan kunde passa min lilla pärla <3

ska försöka lägga in lite bilder ikväll!

sålänge får ni en gammal bild på våran förra hund lona <3


Du är det finaste som någonsinn kommer att finnas, jag älskar dig!

Första snön

Första snön har äntligen kommit, Vilja njuter i högsta grad. Hon tycker att det är så grymt roligt, hon springer o springer, trillar, hoppas, trycker ner hela nosen i snön o bara njuter. Så underbart att se vilken energi hon har, hon vill nu vara ute exakt hela tiden. Vintern kommer bli viljas favorit tid, även alice är in love i snön som vanligt!


RSS 2.0