18 april

God morgon, idag är det första riktiga dagen på mitt påsklov och det känns otroligt bra måste jag säga!

Idag är det stallet och triumfglass med några vänner som gäller. Vet inte riktigt vad som mer kommer hända men det märker vi.

Dagen igår tycker jag blev riktigt lyckad och vilja var svin trött efter allt som hon fick vara med om. Satt och kollade igenom de få kort som jag tog igår och hittade några fina iaf, bland annat den här nedanför. men måste faktiskt säga att jag tog grymt få bilder, inte ok.
 

Min Vilja till vänster och brevid henne hennes fina mamma Embla!

nuffsan

Ny header kommer den dagen då jag orkar sätta mig ner och fixa ihop en men det kommer nog att hända inom en snar framtid får vi hoppas, för jag är så grymt trött på den jag har just nu. Så tråkigt att bilderna fick en så dålig kvaliteé när de kom upp där.


Alice häromdagen, steker i vårsolen!

mina hoppisar

har ett litet agility hinder i trädgården som både Alice och Vilja tycker om att hoppa, knäppte två bilder lite snabbt häromdagen. Har dock nte kunnat lägga in dom förens nu på dator då pappa har haft med sig min sladd. Men nu är den tillbaks tack och lov!







HAHAHA så himla söta, så grymt fula bilder !

lång dag

Idag har varit en långdag men mycket tevlig och händelserik dag,  lilla Vilja ligger här i sängen helt utslagen!

Dagen började med att jag tog på mig träningskläderna och tog med mig lilla Vilja ut i skogen för en springtur, sprang bara 3 km men det var skönt att iaf bara komma ut och röra på sig. Och skönt för vilja att ha gjort något innan det var dax för en liten biltur till svenljunga.

Jag, mamma, Vilja, Gucci, Beatrice, Rebecka och Jeanette knödde in oss i bilen och åkte till sheltieträffen i svenljunga där vi sedan spenderade hela dagen. Jag övningskörde både dit och hem om det gick kanon tycker jag, skönt att ha kommit igång på riktigt tkr jag nu.

Väl uppe i svenljung , åt vi massa gott, tittade och gosade med massor med fina hundar och träffade mycket nytt folk. trevligt!

Vilja skötte sig bra tycker jag dock blir hon ganska dämpad när hon kommer till nya platser där det är mycket med både människor och hundar. Men mot slutet blev hon tuffare och trivdes bättre.

Skriver ett längre inlägg om dagen i morgon, nu är jag skit trött så lägger bara in nått smakprov från idag först så får ni se resten i morgon. Fick en jätte fin bild på Vilja med hennes mamma Embla!




vilja till höger och hennes två brorsor  Gustav och Zero!

14 april - tbx på lördag

Hej!
Herregud vad längesedan det var jag skrev nu men det har varit för mycket utanför bloggen. Men tänkte uppdatera att jag och Vilja iaf mår bra, och att jag drar igång med bloggandet igen på lördag. Har massvis med bilder att visa er men min kära pappa som är i Thailand tills på fredag har råkat få med sig min sladd till kameran så har inte lyckats fått in bilderna på datorn än. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, lr vad säger ni?

Idag har jag iaf  skrivit svenska nationella, man hade fem timmar på sig men jag lyckades faktiskt bli klar efter lite över tre timmar. Ganska nöjd faktiskt, hade tänkt sitta hela tiden ut först men sen gick det så grymt fort att skriva den. Skönt att ha det överstökat. Imorgon är det matteprov som gäller, sedan är det ett efterlängtat påsklov!

På lördag är jag tbx, så vänta er grymt mkt uppdatering på lovet! Ha det bra så länge!


Ful bild på Vilja häromdagen med min mobilkamera! Nej då  min bäbis
är alltid söt!

RSS 2.0