Godnatt

Imorgon är jag ledig från skolan, wiiie!


Tävling

Skulle inte kavat vara fin i det här täcket, jo:d därför är jag med i ps tävling nu och håller tummarna att just vi vinner. Det är du värd lilla gubben!


Nu börjar

....bonde söker fru på 4an :)
Så jag sitter alltså i soffan bänkad framför tvn.

Bjuder på en bild på finingarna


julafton

...närmar sig med stormsteg, helt sjukt att det är bara en månad kvar. Dock sitter jag och väntar på att studiebidraget ska trilla in då jag är helt pank nu, vill egentligen börja köpa julklapparna redan. Har börjat förbereda lite iaf, så vet endel som jag ska köpa. Känns skönt att komma igång med det så fort som möjligt. Har ni börjat med era julklappsinköp än?


onsdag

Ledig från skolan idag, kan det bli mer underbart?
Aa det kan det faktiskt, även om jag inte behöver åka till skolan måste jag ändå sitta hemma och skriva uppsats, uschusch! Men självklart är det skönt ändå.

Kan inte påstå att jag har fått gjort så mkt idag ändå, råkade sova till tolv!! och sen promenerat med hundarna och bara skrivit en halv sida på uppsatsen. Så ni vet vad jag har att göra ikväll.


kavat

Har insett att jag nästan inte har några bilder alls på min prins ♥
Måste fixas!! Här är iaf två från i våras om jag inte minns helt fel.







Pluggg

Orkar inte plugga mer nu känner jag, har inte gjort särskilt mkt heller för den delen.. Jag kan typ inte skriva om jag inte har världens press! (vilket jag egentligen har) har tre uppsatser o en redovisning till på fredag, men i mina ögon så är det ju faktiskt några dagar dit o då kan jag inte komma igång.. Vetefan hur jag kommer klara det? Om jag klarar det!

Aja just nu sitter jag o bläddrar igenom massa kort på kavat, så himla fin är han. Om någon timme drar jag dit för att fixa honom innan dressyrträningen, hade även tänkt rida ut en 40 min så att han får värma upp ordentligt o bli varm i kroppen innan vi ska in o jobba i ridhuset. Här får ni en bild på min snygging!


Idag igår

Igår va lilla Viljis med matte i stallet och idag har hon varit ute o sprungit med mamma, så hon var trött o go när jag kom hem vilket passade perfekt då jag har massvis med inlämningar o skriva. Uschuschusch! Har dock dressyrträning ikväll med kavat vilket ska blir kul, hoppas bara att jag klarar av att rida då jag har lyckats få en underbar infektion i benet.. Äter pencelin nu så hoppas att det försvinner är så jäkla trött på att ha så himla ont!

Förlåt för grymt tråkigt inlägg men har inte så mkt mer än såhär att säga just nu. Här får ni en bild på vilja när vi väntade på tåget igår!


Reeeaa

På bikbok bara idag


God natt

...på er för nu väntar sängen för min o viljas del, måste försöka sova i tid idag då jag börjar klockan åtta i morgon. Uschuschusch!!

Slutar dock väldigt tidigt o då blir det stallet. Sov så gott med er!


Sitter o sminkar..

....mig nu o när jag vrider på huvudet får jag syn på den här lilla flickan som står o stirrar på mig. Nån som tkr att jag är seg iaf, o e sugen på en promenad!


God morgon

..på er!:)

Vaknade upp som vanligt till detta gråa ljus, o kände mig direkt otaggad till att gå upp. Dock var det någon timma sedan jag lyckades ta mig ur sängen. Idag börjar jag inte förens klockan kart över två så jag har lite tid på mig att bara strosa omkring, skönt!

Vilja ville vara med på en liten morgon bild så här får ni en rutten mobilkamera bild från tidigare idag!

Hoppas ni har en trevlig dag!


Min

.....finaste prinsessa <3


Snöö

Tänk att vid den här tiden förra året kom snön, helt otroligt. Håller tummarna förfullt att den inte gör det detta året. Jag älskar snön det är inte det, men att ha snö i fem månader som vi hade förra året är fööör mkt!

Hundarna älskar det och det blir ljusare o finare men allt blir så mkt mer komplicerat. Hästarna ska broddas, tågen blir försenade, det blir halt o jävligt på vägarna och en promenad som tar en timma i vanliga fall dröjer uppemot två timmar istället.. Okej hör ni hur trött o sur jag är idag? Nej nu får det bli sängen. God natt på er, håller tummarna för att jag vaknar på en bättre sida i morgon :)

Mobilbloggsr nästan alltid så därför det blir sämsta bilderna till!


Godnatt

Idag ska jag försöka lägg mig tidigt, är helt slut o trött på allt. Första dagen i skolan efter ett gott höstlov o jag är redan sönder stressad till Max.. Tror inte man kan förstå hur mkt jag längre Eftr studenten i sommar!

Jag vet att uppdateringen är sämst men har inget att skriva och har heller ingen tid. Vilja mår iaf bra o jag älskar henne lika mkt idag som alla andra dagar!



RSS 2.0